torstai 7. tammikuuta 2016

KC Professional Awapuhi

Moisturizing Lather Shampoo®
Moisturizing Lather Shampoo  Awapuhin syväkosteuttava shampoo sopii kaikille hiustyypeille. Se on tehty erityisesti korjaamaan ja kosteuttamaan käsiteltyjä ja vaurioituneita hiuksia. Levitetään kosteisiin hiuksiin, vaahdotetaan ja huuhdellaan. Pesee hellävaraisesti, eikä kuluta väriä hiuksista.

 




Keratin Cream Rinse®
Keratin Cream Rinse  Syväkosteuttava ja vahvistava hoitoaine joka on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Se poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä hiuksista sekä tuo upean kiillon. Rakennepaikkaa vaurioituneita hiuksia. Levitetään pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja hierotaan tyvestä latvaan. Huolellinen huuhtelu. Muodostaa suojaavan pinnan hiukseen



Keratin Intensive Treatment®
Keratin Intensive Treatment  Tehokkaasti rakennepaikkaava ja kosteuttava tehohoito vaurioituneelle hiukselle. Keratiiniproteiini imeytyy hiukseen korjaten vaurioita ja tasoittaen hiusta. Palauttaa hiuksen normaalin kosteustasapainon. Suositellaan käytettäväksi n. kerran viikossa. Levitetään kauttaaltaan pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 3-5min. Huolellinen huuhtelu. Erinomainen hoito vaalennuskäsittelyn jälkeen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti